Kurās dienās labāk pirkt loterijas biļetes, lai laimētu loterijās 2024. gadā (pēc horoskopa)

Eksperti jums pačukst priekšā kurās dienās 2024. gadā, vislabāk pirkt loterijas biļetes.

Auns

Ir pienācis laiks likt likmes uz džekpotu! Veiksme 2024. gadā ir labvēlīga Aunam, kurš nebaidīsies riskēt, lai uzvarētu. Laimīgās dienas: trešdienas un sestdienas.

Vērsis

Loterijas prognoze izlozei garantē Vērsim regulārus laimestus. Tiesa, maza, bet tomēr! Pirmajā pusgadā Vērsim vajadzētu biežāk iegādāties momentloterijas. Un, sākot ar jūniju, jūs varat pāriet uz Mājokļu loteriju. Laimīgā nauda: ceturtdienās un sestdienās.

Dvīņi

Divkāršās loterijas, tajā skaitā ar papildu numuriem, šogad Dvīņiem būs īpaši veiksmīgas. Laba diena biļetes iegādei: pirmdienās.

Vēzis

Spēlētājiem, kas dzimuši zem šīs zīmes, tagad ir vienkārši pienākums izmēģināt veiksmi tiešsaistes loterijā. Tieši datoru palaidnības var kļūt par īstu zelta raktuvi Vēžiem. Veiksmīgas dienas: otrdienas un piektdienas.

Lauva

Visticamāk, 2024. gadā Lauvas dos vaļu savai uzkrātajai kaislei un sāks burtiski dzīties pēc bagātības. Lauvas uzvaras prognozes atgādina: nav jāsteidzas, gluži pretēji, pārmērīga degsme nodarīs tikai ļaunu. Labas dienas spēlēšanai: trešdienas un sestdienas.

Jaunava

Derību stratēģiju apgūšana šajā sezonā palīdzēs Jaunavām bieži uzvarēt.

Lasi vēl: Izvilks laimīgo loterijas biļeti: Globa nosauc trīs zīmes, kuras var gaidīt džekpotu no 17. janvāra

Lasi arī: Kāpēc es sasaldēju svaigus citronus. Uzskaitu 3 labus iemeslus!

Labvēlīga ir dalība izlozēs ar brīvu skaitļu izvēli (Sportloto, 6 no 45). Veiksmīgas dienas: ceturtdienas un piektdienas.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment